vanbommel_informatie2

Wilt u een afspraak maken?

Indien u een afspraak bij ons maakt ontvangt u per email een intake formulier.

Met de vragenlijst streven wij ernaar om zo compleet mogelijk te zijn, zodat we bij onze eerste behandelafspraak met u tijdwinst boeken. De gegevens worden namelijk direct in uw dossier opgenomen. Vanzelfsprekend gaan wij uitermate zorgvuldig met uw gegevens om en respecteren hierbij de wet op de privacy.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar onze praktijk.

AVG wetgeving 2018

Op 25 mei 2018 gaat de AVG wetgeving van kracht. Het betreft de nieuwe Europese wetgeving rondom data en privacy. Onze praktijk heeft zich hier goed op voorbereid, maar ook voor u als patiënt brengt de AVG veranderingen met zich mee. Graag lichten we dit kort aan u toe.

De AVG en onze praktijk 

Onze praktijk werkt conform de nieuwe AVG wetgeving en de bijbehorende veiligheidsstandaarden. Dat betekent dat wij onze procedures rondom informatiebeveiliging nog verder aangescherpt hebben. Als patiënt zal u hier weinig van merken, omdat wij deze aanpassingen vooral op praktijkniveau doorvoeren. Toch vermelden we dit graag, zodat u weet dat uw privacy bij ons hoog in het vaandel staat. Ook het elektronisch patiëntendossier (EPD) van SpotOnMedics (https;//spotonmedics.nl) waar wij in werken voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidseisen.

De AVG en onze patiënten

Met de komst van de AVG wetgeving veranderen uw privacyrechten. U heeft per 25 mei 2018 recht op inzage, mutatie en vergetelheid. Hierover kunt u meer lezen op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Wilt u aanspraak maken op uw rechten, of heeft u hier vragen over? Meld u bij het secretariaat voor meer informatie.

Verder zal u de komende periode merken dat ons digitale patiëntenportaal steeds belangrijker wordt. Dat is de online omgeving waar u bijvoorbeeld nu al de intake vragenlijst kunt invullen, voorafgaand aan uw eerste afspraak. We zullen steeds vaker via dit patiëntenportaal met u gaan communiceren. Het is een beveiligde omgeving, waarop u inlogt met uw unieke gebruikersnaam en een sterk wachtwoord. 

Graag sluiten we dit bericht met de melding dat er verder niets verandert aan de zorg die wij verlenen. U staat als patiënt nog steeds centraal in onze praktijk. Heeft u vragen over dit bericht, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons secretariaat. 

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie van Bommel Drunen-Vlijmen 

Vragen?

Neem contact met ons op!