Contact opnemen | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Sterk netwerk

Partners in optimale zorg zijn onder andere

– Podotherapie van Gellecom Vlijmen
– Sportartsen SMC Jeroen Bosch Ziekenhuis
– Arts en echografist drs. S. Konijnenberg Schijndel
– Diëtistenpraktijk De Langstraat
– Kinderfysiotherapie Heusden Van den Brand en Vlugt
– Jeroen Bosch Ziekenhuis
– ViaSana Mill
– ZBC ICONE behandelcentrum voor orthopedie
– Q-support netwerk voor mensen met Q koorts
– Longverpleegkundigen van JBZ en EZT

Onder Informatie staan links die verwijzen naar onze samenwerkingspartners.

3D echografie

Samenwerking met dokter Konijnenberg Schijndel
Fysiotherapie van Bommel werkt samen met dokter Konijnenberg werkzaam bij ICONE in Schijndel en gespecialiseerd in dynamisch echografisch onderzoek van gewrichten en spieren. Uw behandelend fysiotherapeut beoordeelt of uw klacht in aanmerking komt voor verder echografisch onderzoek en dient hiertoe een gemotiveerd verzoek in bij uw huisarts. De uitkomst van het echografisch onderzoek wordt met u besproken en op basis hiervan kan er een adequaat behandelplan opgesteld worden. Ons doel is immers dat u weer snel pijnvrij kunt functioneren en sporten.

Het voordeel van echografie is dat het probleem letterlijk in bewegende beelden wordt vastgelegd zoals u dat prachtig in deze video kunt zien. Hier wordt door echografie van de knie een duidelijk meniscusletsel ontdekt.

Podotherapie

Onze samenwerkingspartner Podotherapie Van Gellecom
Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten of bewegingsklachten als de voeten anders functioneren dan ‘normaal’. Meestal resulteert dit in klachten als: overbelasting of vermoeidheid van de voeten; sportblessures of klachten aan de knie, heup of rug.

Door onderlinge verwijzing tussen Fysiotherapie Van Bommel en Podotherapie Van Gellecom kunnen wij sporters, hardlopers en lange-afstandwandelaars beter adviseren en begeleiden bij het zoeken naar een structurele oplossing.

Als u dat wenst, kunnen we een gezamenlijk consult plannen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. De samenwerking met Podotherapie Van Gellecom leidt voor u als patiënt tot beter afgestemde zorg.

Sportartsen SMC JBZ

Samenwerking Sportartsen.
Om de sportmedische zorg verder te professionaliseren en de lijnen kort te houden zijn wij gaan samenwerken met de sportartsen Petra Keijsers en Arjan Kokshoorn van het Sport Medisch Centrum (SMC) van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Door deze samenwerking kunnen wij de zorg rond de actieve sporter en de begeleiding van sportverenigingen verder optimaliseren.

Spreekuur Diëtiste Vlijmen

Voor een deskundig voedingsadvies kunt u in onze praktijk in Vlijmen op maandagmiddag terecht van 13.00 – 17.00 uur. Op die middag kunt u een afspraak maken met Floor van Dooren van Diëtistenpraktijk Drunen – Vlijmen. Telefoon: 0416-377193

Floor van Dooren heeft zich gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen en Diabetes.  Naast de spreekuren verzorgt zij het leefstijlprogramma voor kinderen met overgewicht: ‘Balanz4Kids’.

Vragen?

Neem contact met ons op!