Oncologie & fysiotherapie
Oncologische fysiotherapie richt zich op het begeleiden bij het gedoseerd bewegen van mensen die gediagnostiseerd zijn met kanker. De ziekte én de medische behandeling kunnen veel gevolgen hebben zoals pijn, stijfheid, oedeemvorming en vermoeidheid.

Tijdens elk stadium staat het behouden van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven centraal door het fysiek functioneren zo optimaal mogelijk te behouden. Steeds meer onderzoeken tonen het positieve effect van functioneel oefenen aan bij alle stadia van kanker en bij diverse medische behandelingen. We kiezen activiteiten die u prettig vindt en die bij u passen en die goed zijn voor uw conditie en spierkracht.

Helen van Bakel heeft de opleiding oncologische fysiotherapie gevold aan de HAN en beschikt daardoor over aanvullende scholing, kennis en vaardigheden voor uw begeleiding. Daarnaast is Helen gespecialiseerd in het bindweefselsysteem van het lichaam waardoor indien nodig ook naar de invloed van littekenweefselverklevingen gekeken kan worden.

Helen van Bakel | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Vragen?

Neem contact met ons op!