Fysiotherapie van Bommel team

COVID-revalidatie

COVID-19, wat staat voor “Coronavirus Disease 2019,” is een besmettelijke ziekte veroorzaakt door een nieuw coronavirus genaamd SARS-CoV-2. Het herstel is essentieel en de rehabilitatie van mensen die zijn getroffen door COVID-19, ongeacht de ernst van hun ziekte. COVID-19-revalidatieprogramma’s worden individueel aangepast aan de behoeften van elke patiënt, afhankelijk van de ernst van hun symptomen en de gevolgen van de ziekte. Het doel is om patiënten te helpen hun kwaliteit van leven te herstellen en terug te keren naar hun dagelijkse activiteiten, zelfs als ze milde of ernstige symptomen van COVID-19 hebben ervaren.

De behandeling

Na een COVID-19 infectie kun je klachten houden zoals vermoeidheid, benauwdheid, verminderde kracht en conditie of concentratieproblemen. De fysiotherapeut kan helpen om inzicht te geven in deze klachten en adviseert en begeleidt bij het verantwoord weer opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. Dit gebeurt onder andere door onder begeleiding te trainen in een oefenzaal, zo kunt u sneller weer uw normale dagelijkse activiteiten oppakken.

De fysiotherapeut kijkt ook hoe het verder met je gaat. Hoe gaat het op emotioneel vlak, verloopt het herstel goed hoe is het eetpatroon? Als het nodig is, schakelt de fysiotherapeut in overleg met de huisarts andere zorgverleners in.

Fysiotherapie van Bommel is aangesloten bij het kwaliteitsnetwerk ‘Chronisch ZorgNet’. Wij werken samen met diëtisten, logopedisten en ergotherapeuten.

Uw behandelplan

Nieuwsgierig naar hoe Fysiotherapie Van Bommel u kan helpen uw klachten te verlichten en uw leven te verbeteren? Laten we samen werken aan een persoonlijk behandelplan dat bij u past! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Uw gezondheid verdient de beste zorg. Bel ons nu en zet de eerste stap op weg naar herstel en welzijn!

Screenshot 2023-08-27 at 13.48.02