Sporters zijn welkom bij Fysiotherapie Van Bommel in Drunen en Vlijmen. Als je een sport beoefent wil je fit zijn om optimaal te kunnen presteren. Daarom ondersteunen we zowel recreatieve als professionele sporters. Alle sportbeoefenaars met fysieke klachten of vragen zijn welkom op het sportspreekuur van Annelies van Kleef, sportfysiotherapeut MSc. en Karen de Joode, sportfysiotherapeut.

Alle vragen over conditieverbetering, klachten die je beperken bij het bewegen of bijvoorbeeld blessures zijn welkom. We luisteren naar de vraag en bekijken samen welk traject je het beste kunt volgen om tot verbetering van de situatie te komen.

Sportspreekuur: Drunen Sporthal Inmotion iedere maandag van 16.00 tot 20.00 uur. Bel voor een afspraak 073 – 30 300 00 of naar het speciale mobiele nummer 06 53 44 54 84 van Annelies van Kleef bereikbaar op zondag van 19.00 – 20.00 uur. Zij kan u dan direct op maandag inplannen voor onderzoek, behandeling of doorverwijzing.

Fysiotherapie | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Gezond bewegen

Om gezond te bewegen is het nodig om goed in je vel te zitten. Om sportprestaties te verbeteren, is aandacht nodig voor wie je bent en wat je wil bereiken, hoe je fysieke en mentale gesteldheid is. Om naar wens te kunnen presteren, helpen we je zoeken naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid.

Als je goed voorbereid wil zijn op sportieve activiteiten, volgens je eigen normen, dan helpen we je graag hiernaar te kijken en je ‘positie’ hierin te optimaliseren. Wanneer moet je rust nemen, wanneer kun je extra trainen, welke trainingen zijn geschikt… preventief inspelen op de prestaties die je graag wil leveren, is een kwestie van doordacht je training op belastbaarheid af te stemmen. Wij helpen er graag bij.

Fysiotherapie | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Amateur en professional

Wij behandelen momenteel voornamelijk amateursporters. Maar ook topsporters voorzien we met alle plezier van goed advies en behandeling. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in het goed functioneren van het menselijk lichaam. We begrijpen dat topsporters gebaat zijn bij een snelle sporthervatting. Daarom kunt u altijd snel in onze praktijk terecht. Met een brede, jarenlange ervaring in de sportfysiotherapie mag u van ons verwachten dat we u adequaat helpen. Stelt u daarom gerust uw vraag aan ons team.

Vragen?

Neem contact met ons op!