Sporters zijn welkom bij Fysiotherapie Van Bommel in Drunen en Vlijmen. Als je een sport beoefent wil je fit zijn om optimaal te kunnen presteren. Daarom ondersteunen we zowel recreatieve als professionele sporters. Alle sportbeoefenaars met fysieke klachten of vragen zijn welkom op het sportspreekuur van Annelies van Kleef en Nienke Somers sportfysiotherapeuten MSc.

Alle vragen over conditieverbetering, klachten die je beperken bij het bewegen of bijvoorbeeld blessures zijn welkom. We luisteren naar de vraag en bekijken samen welk traject je het beste kunt volgen om tot verbetering van de situatie te komen.

Fysiotherapie | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Het sportspecialistisch spreekuur

Podotherapie van Gellecom & Fysiotherapie van Bommel hebben een samenwerking opgezet om specialistische zorg op te zetten voor sporters met:
– Acute blessures
– Problemen met sporten door voet-, enkel- of knieklachten
– Hardloopblessure
– Chronische sportklachten

Wie zijn wij
Annelies van Kleef en Nienke Somers onze sportfysiotherapeuten werken samen met de sportpodotherapeuten van Podotherapie van Gellecom. In een gezamenlijk onderzoek wordt uw blessure onderzocht en behandeld. De snelste weg naar herstel!

Voor wie
Zowel voor sporters op recreatief als (semi-)professioneel niveau.

Kosten
Het consult duurt 30 tot 60 minuten afhankelijk van de ernst van uw blessure. Hierbij worden één of twee consulten fysiotherapie en podotherapie bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Indien u niet aanvullend verzekerd bent dan ontvangt u een factuur.

Locatie
Fysiotherapie van Bommel – Achterstraat 37a Vlijmen
Podotherapie van Gellecom – Achterstraat 37b Vlijmen
*In overleg wordt bepaald op welke locatie het gezamenlijk consult wordt gehouden.

Aanmelden
Wilt u een afspraak maken neem contact op en vermeldt daarbij dat u zich aan wil melden voor het sportspecialistisch spreekuur: 073 – 30 300 00

Sportspreekuur en Sportspecialistisch spreekuur

Amateur en professional

Wij behandelen momenteel voornamelijk amateursporters. Maar ook topsporters voorzien we met alle plezier van goed advies en behandeling. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in het goed functioneren van het menselijk lichaam. We begrijpen dat topsporters gebaat zijn bij een snelle sporthervatting. Daarom kunt u altijd snel in onze praktijk terecht. Met een brede, jarenlange ervaring in de sportfysiotherapie mag u van ons verwachten dat we u adequaat helpen. Stelt u daarom gerust uw vraag aan ons team.

Vragen?

Neem contact met ons op!