Watson Headache® Approach

De meest optimale behandelmethode voor spanningshoofdpijn en migraine!

Recent onderzoek naar migraine toont aan dat een overprikkelde hersenstam een mogelijke oorzaak kan zijn voor het ontstaan van hoofdpijn en migraine. Deze chronische overprikkeling van de hersenstam wordt veroorzaakt vanuit de 3 bovenste nekwervels.

Dr. Dean Watson PhD. (Adelaide – Australië), fysiotherapeut en internationaal erkend hoofdpijnspecialist heeft een specifieke behandelmethode ontwikkeld voor de behandeling van hoofdpijn, spanningshoofdpijn, migraine en zelfs clusterhoofdpijn.

Hoofdpijn of Migraine | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Zijn Watson Headache® Approach is een methode om de mobiliteit van de drie bovenste nekwervels te onderzoeken, een juiste diagnose te stellen en een effectieve behandeling uit te voeren. Het doel van de behandeling is om de bewegingsfunktie van de 3 bovenste nekwervels te normaliseren en de spierspanning van de kleine nekspieren te reduceren. Daarmee wordt de overprikkeling (sensitisatie) van de hersenstam voorkomen. Als deze overprikkeling van de hersenstam vanuit de hoge nekwervels wordt gestopt dan verdwijnt ook de migraine. Uw migraine wordt ook niet meer direct getriggerd door stress, vermoeidheid, houding (zitten achter PC) of voedingsstoffen (chocola, rode wijn).

Dean Watson | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Raoul van Bommel en Eric van Bommel zijn beiden aangesloten bij het internationale Dean Watson netwerk en hebben Level 1 van zijn cursus (3 levels) in 2016 succesvol afgerond. Inmiddels zijn vele patiënten met hoofdpijn en migraine succesvol behandeld.

Raoul van Bommel heeft in mei 2018 Level 2 in Milaan afgerond en wil zich verder gaan specialiseren in deze succesvolle behandelmethodiek.

Raoul en Eric op de foto met Dean Watson. Den Haag april 2016.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Dean Watson: www.watsonheadache.com

Vragen?

Neem contact met ons op!