Specialisme FitPlan

Zomer FitPlan

Bij Fysiotherapie van Bommel streven we ernaar om onze patiënten en klanten/fitnessleden de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Daarom zijn we trots om onze nieuwste dienst aan te kondigen: Het FitPlan, compleet met persoonlijke coaching en gebruiksvriendelijke app.

Wat is het FitPlan?

Het FitPlan is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsplan/schema dat zich aanpast op uw eventueel aanwezige dieet wensen en/of behoeften. Of u nu een gezondere leefstijl wil, wat kilo’s wil afvallen of juist aankomen of als u herstellende bent van een blessure, het FitPlan biedt een gestructureerde en vooral makkelijk te gebruiken aanpak die is afgestemd op jouw behoeften.

De voordelen van het FitPlan

  • Persoonlijke coach: Onze ervaren coaches werken samen met jou om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij jouw doelen en mogelijkheden.
  • Simpel: Het programma houdt het graag ‘makkelijk’ voor de deelnemer. Een makkelijk te gebruiken app, een voedingsschema voor de hele week, een boodschappenlijst en alles is aangepast op jouw wensen en behoeften.
  • Regelmatige evaluaties: We bieden voortdurende evaluaties en aanpassingen aan je plan om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en gemotiveerd blijft.

De FitPlan App

De FitPlan app is ontworpen om je ervaring nog beter te maken. Met de app kun je eenvoudig je voortgang bijhouden, je voedingsschema bekijken en eventueel aanpassen, sportoefeningen bekijken en in contact blijven met jouw coach.

Kenmerken van de FitPlan App

  • Eenvoudige toegang tot je voedingsschema: Bekijk je gepersonaliseerde voedingsschema, zie hoeveel calorieën (incl. verdeling voedingsstoffen) je per dag binnenkrijgt en de boodschappenlijst staat voor je klaar.
  • Voortgangsmonitoring: Iedere keer na een evaluatiemoment en/of meting zie je, je voortgang gemakkelijk en snel in de app, dit houdt je gemotiveerd!
  • Communicatie met jouw coach: Stel vragen, ontvang feedback en krijg ondersteuning via de app.
  • Herinneringen en meldingen: Ontvang herinneringen voor je oefeningen en afspraken om je gemotiveerd en op schema te houden.
  • Video-instructies: Krijg toegang tot duidelijke video-instructies voor elke oefening om ervoor te zorgen dat je elke beweging correct uitvoert.

Start vandaag met Het Zomer FitPlan: tijdelijke actie!

Ben je klaar om een stap te zetten naar een gezonder, fitter leven? Neem contact op met Fysiotherapie van Bommel om je gratis kennismakingsgesprek te plannen en ontdek hoe Het FitPlan je kan helpen je doelen te bereiken. Onze deskundige fysiotherapeuten staan klaar om je te begeleiden op je reis naar optimale gezondheid en welzijn.

Contacteer ons vandaag nog en start jouw FitPlan avontuur!

Fysiotherapie van Bommel – Samen op weg naar een gezonder leven.

 

Specialisme FitPlan