Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut MSc

Aandachtsgebieden

Aangesloten bij Knienetwerk Brabant
– Aangesloten bij Schoudernetwerk ZON

– Heup-, knie-, enkel- en voetklachten
– Schouderklachten
– Spierblessures
– Acute sportgerelateerde klachten
– Chronische sportgerelateerde klachten
– Preventieadvies voor sporters
– Sportspecifieke bewegingsanalyses
– Sportspecifieke revalidatie
– Mulligan concept
– Dry Needling

Met mijn collega’s Nienke Somers, Floortje van Halder en Robin van Weert verzorgen wij de sportmedische begeleiding van:

– RKVV Nieuwkuijk
– Volleybal Brabant
– Dansschool Kix
– Turn en Dansvereniging SHJ Drunen
– Toerclub Vlijmen

Sportfysiotherapeut MSc

Sinds september 2011 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen. Hier ben ik echt op mijn plek: de gezellige sfeer, leuke collega’s en mogelijkheden om me als fysiotherapeut verder te ontwikkelen maken dit voor mij een optimale werkomgeving.

In 2015 heb ik de Masteropleiding Sportfysiotherapie afgerond. In onze praktijk in Vlijmen ben ik samen met Bram, Nienke en Floortje verantwoordelijk voor de sportmedische begeleiding van de individuele sporter maar ook voor sportverenigingen. Hierdoor kan ik mijn passie combineren met het beroep dat ik graag uitoefen. Voor mij een ideale combinatie met veel mogelijkheden om mensen te begeleiden in revalidatietrajecten. Sinds maart 2020 ben ik geregistreerd als Dry Needling specialist.

Zelf kan ik mijn energie goed kwijt in verschillende sporten zoals bootcamp, obstacle runs en boksen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te gaan snowboarden.

Vragen?

Neem contact met ons op!