Fysiotherapeut
Bindweefsel en fascietechnieken
COPD en Corona revalidatie

Aandachtsgebieden

– Fysiotherapie
– Fysiotherapie bij COPD
– Corona revalidatie
– Bindweefsel- en fascietechnieken
– Littekentherapie
– Knie-, enkel- en voetklachten
– Pols en handklachten
– Bekken, heup en/of zwangerschap gerelateerde klachten
– Scoliose management
– Fysiotherapie bij Oncologie

Fijne collega’s 

Sinds oktober 2018 werk ik bij Fysiotherapie van Bommel locatie Drunen en ik heb in het team een warm welkom gekregen. Er heerst een gezellige, collegiale werksfeer waar veel aandacht wordt besteed aan de zorgkwaliteit en de samenwerking tussen collega’s voor een doelgerichte aanpak. Daardoor voel ik mij hier erg op mijn plek.

Mijn expertise ligt in het behandelen van het bindweefsel systeem in het lichaam, ook wel de fascia genoemd. De fascia zit overal in het lichaam en verbindt botten, pezen en spieren aan elkaar en omringt organen, bloedvaten, lymfe en zenuwvezels.

Daarnaast ben ik in 2020 gestart met de 5 jarige deeltijd opleiding tot Osteopaat bij FICO in Antwerpen. Door mijn opleiding leer ik op een andere manier te kijken naar het functioneren van het lichaam en dit is vaak van toegevoegde waarde bij chronische klachten. Mijn collega’s maken dankbaar gebruik van mijn andere kijk op klachten door regelmatig samen een complexere klacht te beoordelen.

Sportief: vroeger heb ik veel gezwommen en gehockeyd maar de laatste jaren ben ik vooral bezig met klimmen. Verder ga ik het liefst op een sportieve klim- of wandelvakantie.

Vragen?

Neem contact met ons op!