Fysiotherapeut
Bindweefsel en fascietechnieken
COPD en Corona revalidatie

Aandachtsgebieden

– Fysiotherapie
– Fysiotherapie bij COPD
– Corona revalidatie
– Bindweefsel- en fascietechnieken
– Littekentherapie
– Knie-, enkel- en voetklachten
– Pols en handklachten
– Bekken, heup en/of zwangerschap gerelateerde klachten
– Scoliose management
– Fysiotherapie bij Oncologie

Fijne collega’s 

Sinds oktober 2018 werk ik bij Fysiotherapie van Bommel locatie Drunen en ik heb in het team een warm welkom gekregen. Er heerst een gezellige, collegiale werksfeer waar veel aandacht wordt besteed aan de zorgkwaliteit en de samenwerking. Niemand schroomt om van elkaars expertise gebruik te maken voor een doelgerichte maar ook totaal aanpak. Daardoor voel ik mij hier erg op mijn plek.

Mijn expertise ligt op het bindweefsel systeem in het lichaam ook wel genoemd de fascia. De fascia zit overal in het lichaam en verbindt botten, pezen en spieren aan elkaar en omringt organen, bloedvaten, lymfe en zenuwvezels. Doordat het bindweefsel voor het grootste deel uit water bestaat is het erg belangrijk dat er een goede doorstroming en goede doorbloeding is in de fascia. Klachten als gevolg van een belemmerde vochthuishouding in de fascia kan ontstaan door mechanische blokkades, langdurig eenzijdig belasten, operaties en/of (oud)littekenweefsel, langdurige stress, een verminderd zelf herstellend vermogen van het lichaam, overbelasting, blessures, inactiviteit, hormonale disbalans en veroudering processen in het lichaam.

In mijn behandelingen benader ik het lichaam als een geheel en proberen we samen de glijbaarheid en de doorstroming van het bindweefsel te verbeteren en te behouden. We gaan opzoek naar spanning evenwicht in het lichaam en de behandeling bestaat uit een totaal aanpak van mobilisaties, Easy Taping technieken, cardio en gerichte oefeningen/ training.

Sportief: vroeger heb ik veel gezwommen en gehockeyd maar de laatste jaren ben ik meer bezig met outdoor sporten zoals klimmen en surfen. Maar ik houd ook erg van dansen en om diverse andere sporten te proberen.

Vragen?

Neem contact met ons op!