Fysiotherapeut
Manueel therapeut

Aandachtsgebieden

Aangesloten bij Schoudernetwerk ZON
– Manuele therapie
– Rugscholing/training SJC Concept
– Hoofdpijn (Dean Watson methode)
– Duizeligheid en BPPD
– Kaakklachten
– Nekklachten

– Complexe schouderklachten
– Frozen shoulder
– Tennis- en golferselleboog
– Klachten borstwervelkolom en ribben
– Lage rugklachten en SI/Bekkenklachten
– Liesklachten

Kwaliteit

De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in de verdere verbetering van de zorgkwaliteit en de individuele competenties en staat er een gemotiveerd en hecht team.

Dat deze zorgkwaliteit gewaardeerd wordt door onze patiënten blijkt uit de zeer hoge patiëntscores van enquetes uitgevoerd door de Zorgverzekeraars; een 9.4 en een NPS
(Net Promotor Score) van 89%. Ons uitgangspunt is zuinige en zinnige zorg.

De manuele therapie is mijn aandachtsgebied en door de jaren heen heb ik veel expertise opgebouwd in de behandeling van (chronische) rugklachten; nekschouder- en hoofdpijnklachten. Als manueel therapeut heb je specifieke kennis en vaardigheden ontwikkeld om complexe klachten effectief te kunnen behandelen.

Na een 6-daagse opleiding bij het Spine & Joint Centre in Rotterdam, een gespecialiseerd revalidatiecentrum voor ernstige en chronische lage rugklachten heb ik dit behandelconcept samen met Floortje van Halder geïntegreerd in onze behandelwijze en rugtraining.

Mijn energie haal ik uit de dagelijkse omgang met patiënten maar ook in de samenwerking met mijn jonge collega’s. Ook bij hen merk ik de ambitie om iedere dag het beste uit jezelf te halen.

Ik heb een brede muzikale smaak en speel zelf piano/keyboards en gitaar, ga regelmatig naar concerten, musea of uit eten, maar geniet vooral van avonden met vrienden, collega’s of familie. Daarnaast gaan we als het enigszins mogelijk is reizen, varen, fietsen of de natuur in.

Vragen?

Neem contact met ons op!