Medische fitness en groepstraining

Lifestyle Coach

Mijn naam is Floortje van Halder en ik studeer aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Ik volg de studierichting Sportkunde Wellness en word opgeleid tot beweegkundige in de medische fitness, revalidatietraining en lifestyle coaching.

Sinds juni 2017 werk ik elke zaterdagochtend bij Fysiotherapie van Bommel. Daarbij train ik met name mensen met (chronische) rugklachten volgens het Spine & Joint Centre concept en begeleid ik bij de medische fitness. Sinds kort ben ik op donderdagmiddag gestart met groepstraining voor deze specifieke patiëntengroep met rugklachten bij Sporthal Inmotion in Drunen. Ik beleef veel plezier aan het geven van groepstrainingen.

Bij Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen liggen voor mij veel uitdagingen en ik kan hier nog veel leren. het vakgebied waarin ik word opgeleid is direct in de praktijk toepasbaar en de fysiotherapeuten bieden mij de kans om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden. 

Sportief

Mijn grote passie hockey beoefen ik bij hockeyclub MHCD in Drunen. Naast hockey vind ik het heerlijk om een flink stuk te gaan hardlopen. Naast mijn werk en stage bij Fysiotherapie van Bommel heb ik ook nog een bijbaantje in de bediening bij de Emmamolen in Nieuwkuijk. 

In de Winter ben ik een aantal weken in Oostenrijk te vinden als skilerares, ik geef al 6 jaar lang skiles in Saalbach-Hinterglemm. Ik houd ervan om in de buitenlucht bezig te kunnen zijn en de sfeer in Oostenrijk trekt mij altijd ontzettend aan. 

Vragen?

Neem contact met ons op!