Medische fitness en groepstraining

Lifestyle Coach

Mijn naam is Floortje van Halder en ik studeer aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Ik volg de studierichting Sportkunde Wellness en word opgeleid tot beweegkundige in de medische fitness, revalidatietraining en lifestyle coaching.

Sinds juni 2017 werk ik elke zaterdagochtend bij Fysiotherapie van Bommel. Daarbij train ik met name mensen met (chronische) rugklachten volgens het Spine & Joint Centre concept en begeleid ik bij de medische fitness. Binnenkort start ik met de Wandeltraining in groepsverband, een samenwerkingsinitiatief van Huisartspraktijk Hoomans Nieuwkuijk en onze praktijk. Ik beleef veel plezier aan het geven van groepstrainingen.

Bij Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen liggen voor mij veel uitdagingen en ik kan hier nog veel leren. het vakgebied waarin ik word opgeleid is direct in de praktijk toepasbaar en de fysiotherapeuten bieden mij de kans om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden. 

Sportief

Mijn grote passie hockey beoefen ik bij hockeyclub MHCD in Drunen. Naast hockey vind ik het heerlijk om een flink stuk te gaan hardlopen. In de winter ga ik graag skiën in Oostenrijk. Ik houd ervan om in de buitenlucht bezig te kunnen zijn en de sfeer in Oostenrijk trekt mij altijd erg aan. 

Vragen?

Neem contact met ons op!