Fysiotherapeut
Manueel therapeut MSc

Aandachtsgebieden

Aangesloten bij Knienetwerk Brabant
– Aangesloten bij Schoudernetwerk ZON

– Manuele therapie
– Lage rugklachten
– Rugscholing/training SJC Concept

– Nekklachten
– Hoofdpijn
– Klachten borstwervelkolom en ribben
– Medical taping
– Schouderklachten
– Tenniselleboog en golferselleboog

Aandeel in kwaliteit

In 2010 ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda. In oktober 2013 ben ik gestart bij Fysiotherapie van Bommel en maak ik deel uit van het team dat werkzaam is op onze locatie in Drunen.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen bij het verder ontwikkelen van onze praktijk in Drunen. In juni 2016 heb ik met succes mijn masteropleiding tot manueel therapeut afgerond. De extra kennis en kunde die aangereikt wordt binnen deze specialisatie kan een groot aandeel hebben in de kwaliteit van de behandeling.

Na een 3-daagse opleiding in 2017 bij het Spine & Joint Centre in Rotterdam, een gespecialiseerd revalidatiecentrum voor ernstige en chronische lage rugklachten hebben wij dit behandelconcept geïntegreerd in onze behandelwijze en rugtraining.

Al van kleins af aan ben ik een fanatieke voetballer en erg sportief ingesteld. Met veel plezier speel ik in het eerste elftal van The Gunners in Breda. Naast voetbal is snowboarden ook iets waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ieder jaar maak ik weer de reis naar de mooie pistes en natuurlijk de gezellige après-ski bars in Oostenrijk.

Vragen?

Neem contact met ons op!