Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut MSc
Corona revalidatie

Aandachtsgebieden

– Heup-, knie-, enkel- en voetklachten
– Spierblessures
– Acute sportgerelateerde klachten
– Chronische sportgerelateerde klachten
– Preventieadvies voor sporters
– Sportspecifieke bewegingsanalyses
– Sportspecifieke revalidatie
– Dry Needling
– Corona revalidatie

Met mijn collega’s Annelies van Kleef, Floortje van Halder en Robin van Weert verzorgen wij de sportmedische begeleiding van:

– RKVV Nieuwkuijk
– Volleybal Brabant
– Dansschool Kix
– Turn en Dansvereniging SHJ Drunen

Sportfysiotherapeut MSc

Sinds 2013 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in Zwitserland. In februari 2021 start ik als sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie van Bommel op zowel de locatie Drunen als Vlijmen.

De interesse om dit beroep uit te gaan oefenen ontstond tijdens een persoonlijk revalidatietraject na een knieblessure. Het beoefenen van sport loopt als een rode draad door mijn leven. Het logisch vervolg van mijn professionele carrière was dan ook de masteropleiding sportfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort. De master heb ik in 2019 succesvol afgesloten. 

De opgedane kennis kreeg in de afgelopen periode inhoud door begeleiding van de individuele sporter, revalidatiegroepen maar ook voor sportverenigingen. Zo is er een intensieve samenwerking ontstaan met kickboksvereniging Raion Dojo. Behandeling van acute- en overbelastingsklachten in de voorbereidingsfase voor een wedstrijd behoorden tot mijn verantwoordelijkheden. 

Naast de passie voor sport blijft ook de knieblessure als een rode draad door mijn leven lopen. Dit heeft ertoe geleid dat ik affiniteit heb gekregen voor de behandeling en revalidatie van blessures aan de onderste extremiteit (Heup, Knie en Enkel) en met name na een operatie.                  

In mijn vrije tijd zal ik ook zeker in Nederland te vinden zijn in een crossfitbox. De wandelingen in de Zwitserse bergen gaan plaats maken voor excursies in de Drunense Duinen! 

Vragen?

Neem contact met ons op!