Officemanager

Welkom

Sinds april 2015 werk ik als office manager bij Fysiotherapie van Bommel.  Als office manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in beide praktijken. Met mijn collega’s Hetty en Janny zorg ik ervoor dat de fysiotherapeuten zich volledig kunnen concentreren op de behandeling van hun patiënten. Ik vind het zelf erg belangrijk dat de patient zich welkom voelt. Een goede gezellige sfeer en vriendelijke fijne collega’s zorgen ervoor dat dit ook gebeurt.

Het aanspreekpunt van de praktijk zijn, en het directe contact met de patienten vind ik erg leuk. Sinds 2018 heb ik de belangrijkste managementtaken van Janny overgenomen en ondersteun ik Raoul bij de praktijkvoering in Drunen.

Sportief

Ik ben getrouwd met Eric en heb 2 fantastische kinderen, Pim en Anouk. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sport. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden. Spinning vind ik helemaal geweldig. Ook op de racefiets fietsen vind ik erg leuk.

Een grote uitdaging in mijn leven was het beklimmen van de Alpe d’Huez. Verder vind ik het heel gezellig om met vrienden te eten, of naar het theater te gaan.

Vragen?

Neem contact met ons op!