Algemene therapie

Manuele therapie
Dry-Needling Wervelkolom en Extremiteiten

 

 

Als fysio-/ manueel therapeut ben ik graag bezig met functionele training, revalidatie en behandelingen op de bank.  Bewegen en sport staan al vanaf jonge leeftijd centraal in mijn leven. De sportermentaliteit, het afzien, vreugdemomenten, maar ook het moeten omgaan met dieptepunten fascineren mij.

Ik geniet enorm van het vak fysiotherapie door de diversiteit aan mensen, klachten en hulpvragen die ik tegenkom. In 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In juli 2021 heb ik mijn master manueel therapeut afgrond bij de SOMT in Amersfoort. Het beter kunnen formuleren en beargumenteren van keuzes binnen de behandeling doen mij goed.

 

Per 1 maart 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie van Bommel. De gemakkelijke samenwerking binnen dit team en het niet behandelen op je “eigen eilandje” geeft mij veel werkplezier en kwaliteit in het herstel van uw klachten.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen en ben ik veel buiten. Lang de sportvelden zul je me ook veel zien. Maar voetballen kijk ik liever dan dat ik het speel!