Sportrevalidatietherapeut
Sportmasseur

Aandachtsgebieden

– Medische fitness
– Conditietesten voor fitness en sporters
– Sportrevalidatie & Rehaboom principe
– Sportspecifieke revalidatie op locatie
– Sportmassage

– Ontspanningsmassage
– Bindweefselmassage
– Triggerpoint behandeling
– Dry-Needling
– Medical taping (bij hooikoorts)

Sport- en revalidatietherapeut

Binnen de setting van onze praktijken ben ik als sport- en revalidatietherapeut verantwoordelijk voor de (medische) fitness. In overleg met mijn collega’s word ik nauw betrokken bij diverse behandel- en revalidatietrajecten. Met veel plezier zet ik me in voor de begeleiding en revalidatie van onze cliënten, en voor het coachen van de mensen die in onze praktijk komen trainen.

Bij de trainingen die ik geef, werk ik met name volgens het revalidatiemodel ‘De Rehaboom’. Dit is een erkende, succesvolle methode in de sportrevalidatie. Dit revalidatieconcept is ontwikkeld door Toine van Goolberg, herstel- en conditietrainer in de (voetbal)sport.

Met Annelies en Karen maken wij gebruik van de sporthal Inmotion in Drunen voor revalidatietrajecten. Ik haal veel plezier en werkvreugde uit de samenwerking met mijn collega’s want een goede werksfeer straal je ook uit naar je patienten.

Als verzorger-hersteltrainer ben ik al jaren nauw betrokken bij voetbalvereniging SSC’55. Daarnaast ben ik zelf graag met sport bezig. Fitnessen en skiën zijn activiteiten waar ik veel energie uit haal.

Vragen?

Neem contact met ons op!