Fysiotherapeut

Uitdaging

Nadat ik mijn opleiding fysiotherapie heb afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen was het tijd voor mij om het werkveld in te duiken. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij fysiotherapie van Bommel. Binnen dit breed opgeleid en vooral enthousiaste team van fysiotherapie van Bommel voel ik mij ontzettend thuis. Het in praktijk brengen van mijn huidige kennis en vaardigheden en het leren en verder verdiepen zie ik als een echte uitdaging!

Mijn interessegebieden zijn vooral gericht op musculoskeletale en sportgerelateerde klachten. In september 2018 ben ik gestart met de masteropleiding tot manueel therapeut om mijn specialisaties verder uit te breiden. Deze vaardigheden gebruik ik ook bij vv Haarsteeg waar ik sinds 2017 actief ben als verzorger van de jeugd selectie teams.

Sportief

Naast de verzorging van jonge voetballers ben ik ook vaak op de sportvelden te vinden. Zondagochtend sta ik op het voetbalveld een balletje te trappen met vrienden, in de wintermaanden zoek ik graag de sneeuw op om te skiën en met Pinksteren ga ik mee als fietser tijdens de Roparun waar we een route van Parijs naar Rotterdam afleggen voor het goede doel.

Vragen?

Neem contact met ons op!