IMG_9079

Afspraak maken

Indien u een afspraak bij ons maakt ontvangt u per email een intake formulier. Met de vragenlijst streven wij ernaar om zo compleet mogelijk te zijn, zodat we bij onze eerste behandelafspraak met u tijdwinst boeken. De gegevens worden namelijk direct in uw dossier opgenomen. Vanzelfsprekend gaan wij uitermate zorgvuldig met uw gegevens om en respecteren hierbij de wet op de privacy.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar onze praktijk.

Wat onze klanten zeggen

Vrij bewegen
zoals jij dat wilt

AVG wetgeving

Onze praktijk werkt conform de nieuwe AVG wetgeving. Onze procedures rondom informatiebeveiliging zijn geoptimaliseerd. Als patiënt merkt u hier weinig van omdat wij deze aanpassingen vooral op praktijkniveau hebben doorgevoerd. Toch vermelden we dit graag, zodat u weet dat uw privacy bij ons hoog in het vaandel staat. Ook het elektronisch patiëntendossier (EPD) van SpotOnMedics (https;//spotonmedics.nl) waar wij in werken voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidseisen.

De AVG en onze patiënten
Met de komst van de AVG wet veranderen uw privacyrechten. U heeft recht op inzage, mutatie en vergetelheid. Hierover kunt u meer lezen op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Wilt u aanspraak maken op uw rechten, of heeft u hier vragen over? Meld u bij het secretariaat voor meer informatie.

Verder zal u de komende periode merken dat ons digitale patiëntenportaal steeds belangrijker wordt. Dat is de online omgeving waar u bijvoorbeeld nu al de intake vragenlijst kunt invullen, voorafgaand aan uw eerste afspraak. We zullen steeds vaker via dit patiëntenportaal met u gaan communiceren. Het is een beveiligde omgeving, waarop u inlogt met uw unieke gebruikersnaam en een sterk wachtwoord.

Graag sluiten we dit bericht met de melding dat er verder niets verandert aan de zorg die wij verlenen. U staat als patiënt centraal in onze praktijk. Heeft u vragen over dit bericht, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons secretariaat.

Met vriendelijke groet,
Team Fysiotherapie van Bommel Drunen-Vlijmen