Onze specialisaties

Fysiotherapie Van Bommel Drunen – Vlijmen is gespecialiseerd in fysiotherapie en manuele therapie; daarnaast is de praktijk specifiek gericht op het behandelen van klachten én preventieve programma’s vanuit de sportfysiotherapie, medische fitness en algemene fitness. Door de goede resultaten die wij boeken, richt de praktijk zich meer en meer op sporters. Als recreatieve of professionele sportbeoefenaar kunt u zowel in Drunen als Vlijmen terecht voor advies en behandeling. Elke klacht bekijken we individueel, natuurlijk met het oog op een -persoonlijk- optimaal herstel of een optimale opbouw van uithoudingsvermogen en spierkracht.

Eerste kennismaking

Bij uw eerste bezoek bespreken wij samen met u uw klacht, doen wij onderzoek naar de klachten en stellen we een persoonlijk behandelplan op.
We streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Via de linkjes in de eerste kolom krijgt u achtergrondinformatie over fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, algemene en medische fitness. Behandeltrajecten waarover we u graag nader adviseren.

Heeft u beweegklachten, van welke aard ook, dan bent u welkom om een afspraak te maken.

Optimale zorg

Bij Fysiotherapie Van Bommel Drunen – Vlijmen werken deskundige, gekwalificeerde mensen die officieel staan geregistreerd bij de beroepsverenigingen in de fysiotherapie.

Daarbij onderhoudt de praktijk contact met zorgverleners in ziekenhuizen, zoals specialisten, maar bijvoorbeeld ook met artsen in de omgeving, psychologen, podotherapeuten, kortom, met organisaties die ertoe doen, met als doel de zorg aan u nog verder te verbeteren als dat nodig mocht blijken. Fysiotherapie Van Bommel Drunen – Vlijmen beweegt zich in een sterk zorg-netwerk.

Vragen?

Neem contact met ons op!