De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten en op een gezonde en verantwoorde manier met sport om wil gaan.

Wilt u weer gaan sporten na ziekte of na een blessure?
Annelies van Kleef sportfysiotherapeut MSc. en Karen de Joode sportfysiotherapeut zijn onze specialisten die u op een verantwoorde manier kunnen begeleiden. Zij hebben een coachende en adviserende rol bij uw revalidatie. Samen met u werken we aan een optimaal herstel.

Bij Fysiotherapie Van Bommel in Drunen en Vlijmen bent u welkom als startende of ervaren sporter, jongeren en ouderen kloppen aan bij onze praktijken. Maar we begeleiden ook sportverenigingen, verzorgers en trainers.

Verantwoorde begeleiding

Heeft u klachten bij het sporten, zoals knieklachten, enkelblessures, heupklachten of schouderproblemen,
neemt u dan contact op met onze sportfysiotherapeuten Annelies van Kleef of Karen de Joode.

Fysiotherapie Van Bommel Drunen – Vlijmen verzorgt de sportmedische begeleiding van:

– Voetbalvereniging RKVV Nieuwkuijk

– Voetbalvereniging SSC’55 Sprang Capelle

– Voetbalvereniging SC Elshout

– Dans en Turnvereniging SHJ Drunen

– Toerclub Vlijmen

sportfysiotherapie2

Blessures

Sportspreekuur
Annelies van Kleef heeft dagelijks een Sportspreekuur. Indien u zich aanmeldt met een acute sportblessure via 073 – 30 30 000 dan wordt u in principe nog dezelfde dag gezien. Ook kunt u haar op zondag tussen 19.00 – 20.00 uur bellen op het speciaal daarvoor bestemde nummer 06 – 43 42 06 12. Zij kan u dan direct op maandag inplannen voor verder onderzoek.

U kunt zich ook voor behandeling aanmelden via onze balie of u kunt telefonisch contact opnemen. Onze secretaresses zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08.00 – 12.00 uur en 13.00 – 17.00 uur. Ook op zaterdagmorgen zijn wij bereikbaar tussen 08.00 – 12.00 uur.

Vragen?

Neem contact met ons op!