Nieuw bij Fysiotherapie van Bommel: Het FitPlan met bijbehorende app

Nieuw bij Fysiotherapie van Bommel: Het FitPlan met bijbehorende app

Introductie van Het FitPlan

Bij Fysiotherapie van Bommel streven we ernaar om onze patiënten en klanten/fitnessleden de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Daarom zijn we trots om onze nieuwste dienst aan te kondigen: Het FitPlan, compleet met persoonlijke coaching en gebruiksvriendelijke app.

Wat is het FitPlan?

Het FitPlan is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsplan/schema dat zich aanpast op uw eventueel aanwezige dieet wensen en/of behoeften. Of u nu een gezondere leefstijl wil, wat kilo’s wil afvallen of juist aankomen of als u herstellende bent van een blessure, het FitPlan biedt een gestructureerde en vooral makkelijk te gebruiken aanpak die is afgestemd op jouw behoeften.

De FitPlan App

De FitPlan app is ontworpen om je ervaring nog beter te maken. Met de app kun je eenvoudig je voortgang bijhouden, je voedingsschema bekijken en eventueel aanpassen, sportoefeningen bekijken en in contact blijven met jouw coach.

Start vandaag met Het FitPlan

Ben je klaar om een stap te zetten naar een gezonder, fitter leven? Bekijk voor meer informatie ons nieuwste specialisme FitPlan en neem contact op met Fysiotherapie van Bommel om je gratis kennismakingsgesprek te plannen. Ontdek hoe Het FitPlan je kan helpen je doelen te bereiken. Onze deskundige fysiotherapeuten staan klaar om je te begeleiden op je reis naar optimale gezondheid en welzijn.

Lees ook