Wij helpen u met fysiotherapie bij klachten die te maken hebben met houdings- en bewegingsproblemen.

Aanleiding: pijnklachten
Er zijn vele redenen om advies te vragen aan uw fysiotherapeut. U kunt last hebben van spieren, banden, gewrichten of zenuwen. Zo kan een blessure, een peesontsteking, zwelling of vochtophoping reden zijn om een afspraak te maken, maar bijvoorbeeld ook artrose of klachten die te maken hebben met longen en COPD, hart of bloedvaten, of bijvoorbeeld het zenuwstelsel. Ook kan uw fysiotherapeut u uitstekend begeleiden bij de revalidatie in verband met een heup- of knieprothese, na een kruisbandreconstructie van de knie, een schouderoperatie of bij het herstel van een hernia van rug of nek.

Fysiotherapie | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Behandeling

Kenmerkend voor onze manier van werken is ook: een goede informatie-uitwisseling over uw klacht en het behandeltraject. Wij stellen u zo goed mogelijk op de hoogte van de factoren die het herstel bevorderen of juist belemmeren. Hierbij bespreken wij de fysiotherapeutische behandeling en geven u een toelichting op de onderdelen die van toepassing zijn. Dit zijn zaken als oefentherapie, massage, voorlichting, preventie, ergonomie, etc.

Onze fysiotherapeuten werken volgens de laatste onderzoeks- en behandelinzichten uit de medische wetenschap en steken veel energie in het bespreken van onderzoeks- en behandelprotocollen. Voor u de garantie van een optimale behandeling volgens de nieuwste inzichten.

Wij stimuleren onze patiënten om actief deel te nemen aan het eigen herstel. Dit kan door gezonde leefgewoonten en het uitvoeren van oefeningen in de thuissituatie. Met fysiotherapie kunnen we werken aan verbetering, herstel of stabilisatie van de beperkingen die u ervaart.

Fysiotherapie | Fysiotherapie van Bommel in Vlijmen en Drunen

Officieel geregistreerde fysiotherapeuten

Ons team bestaat uit vakkundige en gespecialiseerde fysiotherapeuten, met passie voor het vak. Onze kennis houden wij voortdurend up-to-date. Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Als praktijk voldoen we aan de kwaliteitseisen die het Genootschap Fysiotherapie, maar ook die de zorgverzekeraars aan ons stellen.

Vragen?

Neem contact met ons op!